Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Edremit Belediyesi'nde Büyük Tasarruf...

Edremit Belediyesi

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın göreve gelmesiyle birlikte, belediyenin akaryakıt giderlerinde önemli düşüş yaşanıyor.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın göreve gelmesiyle birlikte, belediyenin akaryakıt giderlerinde önemli düşüş yaşanıyor.
Edremit Belediyesi’nin akaryakıt giderlerinde, 2015 yılında 2014 yılına oranla yarıdan fazla tasarrufa gidildiği bildirildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Aldığımız önlemler ile hiçbir iş ve işlemimizi aksatmadan sadece akaryakıt giderlerinde 2,5 milyon liradan fazla tasarruf sağladık” dedi.
Edremit Belediyesi’nin 2014 yılında akaryakıt giderleri 4 milyon 463 bin 440 lira olarak gerçekleşirken, 2015 yılının akaryakıt giderleri 5 belde ve 20 köyün bağlanmasına rağmen 1 milyon 820 bin 450 liraya ihale edildi. Motorlu Taşıtlar Amirliği bünyesinde belediyede ki tüm araçları bir havuzda toplayan ve araç takip sistemi kurarak önemli tasarrufa giden Edremit Belediyesi, 2015 yılında sadece akaryakıt giderlerinden 2 milyon 642 bin lira tasarruf etmiş olacak.
Saka, “Araç havuz sistemi oluşturulması, takip sistemi kurulması ve en önemli araçların doğru zamanda doğru hizmetlerde kullanılması ile araçlarla ilgili harcamalarda önemli oranda tasarruf sağlayacağız. Narlı Mahallesi’nden Hacı Arslanlar ve Bostancı Mahallesi’ne kadar geniş bir alana sahip olan ilçemizde hiçbir iş ve işlemimizi aksatmadan akaryakıt giderlerimizden önceki yıla göre 2,5 milyon liradan fazla bir rakam kasamızda kalacak.” diye konuştu.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı